Våre guider​

Ellen

Jeg er Oslo-jente oppvokst på byens beste østkant, og er opptatt av vår nære og mer fjerne historie, den pågående byutvikling og Oslos internasjonale kunst- og kulturliv.

Jan

Jan er opprinnelig dansk, men ankom Norge for mange år siden og hadde slett ikke tenkt å bli. Han falt pladask, for all variasjonen som Oslo kunne by på både når det gjaldt natur, kultur, og arkitektur.

Arlene

Arlene er opprinnelig fra Østerrike og før hun kom til Oslo i år 2000, bodde hun 15 år i Milano. I over 20 år har Arlene jobbet som autorisert Oslo-guide og ikke angret en eneste dag.

Kristi

Kirsti er født i Oslo og har bodd her de siste  35 år.  Hun har også lengre opphold i utlandet, som i USA, Frankrike, Tyskland og Sør-Afrika.

Siri

Siri er en ordentlig all around-guide som kan brukes til «alt» Hun er veldig glad i å ta vare på våre gjester og selvfølgelig elsker hun det å formidle Oslos utrolige attraksjoner.

Hilde

Hilde flyttet til Oslo for å jobbe i 3 år.  I 2010 byttet hun det vanlige arbeidslivet ut med en karriere som Oslo guide. Hilde  liker å vise alle kjente og ukjente steder i byen.