Drømmedag med egen guide

I

Inspirasjon,Kultur og miljø,Matopplevelser

På reise i ut- og innland har du sikkert lagt merke til enkeltpersoner og familier på omvisning med privat guide, og du tror kanskje dette er en luksus forbeholdt de mest velstående; og endatil unødvendig – hvorfor betale en skyhøy pris for å se det samme som man får ved å kjøpe billett på en gruppesightseeing?

For det første er det slett ikke så dyrt som du tror, dernest vil du snart bli klar over at opplevelsen er en helt annen! Med en egen, autorisert Osloguide kan turen legges opp etter dine egne interesser, ønsker og behov; med den tiden som trengs på hvert sted. For familier med barn har vi guider som har erfaring i å jobbe med barn og er spesielt flinke til å legge opp til et tempo og innhold som også passer de minste. Morsomme aktiviteter og forfriskende pauser kan legges inn, og det vil alltid være rom for improvisasjon.

Hva med en drømmedag med egen guide som fødselsdagspresang? En interessant tur med skreddersydde innslag som passer hovedpersonens interesser, hva enten det er sport, historie, kunst, mat og drikke, geologi eller dyreliv, tog eller birøkting.. ..vi har guider som dekker et utrolig spenn av interesseområder.

Forelsket par på storbytur? La en privat guide sette prikken over i’en med å ta dere til passende og ofte bortgjemte omgivelser for fine bildeminner, peke ut byens beste steder for et romantisk måltid; ta dere med på en kulinarisk tur med innlagt champagnestopp, vise byens beste shoppingopplevelser og mye annet.

Unn deg litt luksus, da vel!

Stikkord:

Del innlegget: