Opplev Oslo!

I

Inspirasjon,Kultur og miljø,Kunst og arkitektur,Matopplevelser

Enten du har bodd i Oslo hele livet, eller knapt nok har satt din fot i hovedstaden – Oslo byr på mange overraskelser!

Om du forbinder Akerselva med en stinkende kloakk, Bjørvika som et tilholdssted for rotter og rusmisbrukere, la en av våre ekspertguider ta deg med på en tur gjennom det som i dag er noe av det beste byen kan by på, og som tiltrekker besøkende fra hele verden. Hva med en guidet tur gjennom din egen bydel? Eller en bydel du aldri har vært i, for den saks skyld – det er garantert steder og historier du aldri har stiftet bekjentskap med. Og har du egentlig besøkt Vigelandsparken eller Bygdøys mange museer siden skoleturen for mange år siden? Vi vedder på at du får mer ut av en guidet tur til disse stedene i dag, enn dengang.

For deg som kommer utenfra; Oslo er så mye mer enn Karl Johan, Aker Brygge og Ullevaal Stadion. Det gjemmer seg perler over hele denne fantastiske byen, av mange kalt en av verdens minste storbyer: Fra øyene i Oslofjorden til arkitekturen i Homansbyen; fra det fargerike og mangfoldige Grønland til trehusbebyggelsen på Rodeløkka – som har gått fra å være illeluktende slum til et av Oslos mest attraktive nabolag. Og alle stedene du har lest om i tallrike bøker, fra Sigrid Undsets middelalderby via Oskar Braaten, Amalie Skram og Jonas Lie sine arbeidermiljøer til Lars Saabye Christensen og hans beretninger fra Majorstuen og Fagerborg; eller krimforfattere som Jo Nesbø, Jon Michelet og Anne Holt for den saks skyld: Alt dette kan våre guider vise deg gjennom spesielt vinklede litteraturturer, eller lettere vandringer som favner mye mer enn selve bøkene.

Oppdag Oslo! Det er ikke nødvendig å reise langt for en turistopplevelse i verdensklasse, med en av våre autoriserte Osloguider.

Visste du forresten at det bare eksisterer en eneste bevart vikinghjelm i hele verden? Du kan se den på Historisk Museum.

Oslo Guidebureau guider og har betalingsavtale med alle disse fantastiske stedene i byen vår slik at du kan bestille hele programmet til turen din, og få alt på 1 regning fra oss. Under ser du noen av våre fantastiske samarbeidspartnere

FrammuseetKon-Tiki museetVikingskipeneNorsk FolkemuseumNorsk Maritimt museumNasjonalmuseet for kunstNobels FredssenterOslo RådhusMunchmuseetVigeland-museetHolmenkollenHenie Onstad KunstsenterKistefosHadeland Glassverk

Stikkord:

Del innlegget: