Bedriftsarrangement, sommerfest og Oslo Rebus

I

Inspirasjon

Bedriftsarrangement og sommerfest

Mange bedrifter har litt tid mellom møter og spisesteder. La oss guide fra møtested/hotel til restaurant!

Skal du arrangere kick-off, sommerfest eller sommeravslutning for jobben, gode venner eller foreningen? Eller har du fått ansvaret for å arrangere et møte i Oslo og ønsker hjelp med planleggingen?

Oslo Guidebureau tilbyr gode løsninger innenfor transport, bespisning, sosialt program og guidede turer. Vi kan også bidra med «det lille ekstra» eller en morsom aktivitet. Vi har gode samarbeidspartnere og her er noen eksempler av opplevelser vi kan tilby:

  • Ølsmaking, vandring gjennom Grünerløkka og rekecruise på Oslofjorden i samarbeid med Ølakademiet og Båtservice Sightseeing.
  • Vandringer i Oslomarka med Oslo Hiking
  • SUP og guidede kajakkturer langs Akerselva med Mad Goats

Oslo Rebus

Er du god på å løse gåter og husker du hvordan man bruker penn og papir?

Våre rebuser tar deg rundt i Oslo ved at du løser gåter sammen med de på laget ditt. Svaret er ikke googlebart så derfor penn og papir. Når du finner frem til stedet møtes du av en guide som forteller en historie om stedet. Du kan også bli bedt om å ta et bilde av hele laget eller utføre noen andre oppgaver. Dette er ikke en konkurranse som er fysisk utfordrende, men en morsom jakt hvor man kommer rundt i Oslo ved å løse gåter. Ikke minst oppdager man mange nye steder i Oslo og lærer mye underveis. Vi legger gjerne inn noen drikkestopp på veien.

Bryllupsguiding

Har du tenkt på hva gjestene kan gjøre mens brudeparet blir fotografert? Tiden mellom vielse-stedet og selskapslokalene kan bli lang. Vi henter gjestene, tar dem med på guidet tur og setter dem av klare til fest. Vi kan også legge inn et champagnestopp underveis.

Samarbeidspartnere

Oslo Guidebureau har betalingsavtale med alle disse fantastiske restaurantene/fartøyene og opplevelsene i byen vår slik at du kan bestille hele programmet til turen din, og få alt på 1 regning fra oss. Vi timer og tilrettelegger. Under ser du noen av våre fantastiske samarbeidspartnere

Norway Yacht CharterEngebret cafeFursetgruppenFrognerseterenEdda restaurantPegasus helikopter, Future of the fjords, Rib OsloViking BikingOslo HikingMad GoatsGreen Boats

Stikkord:

Del innlegget: